Threads
InstagramTwitterSoundcloudMixcloudYoutube
Off Air
Station offline
Post image

Threads патува во Македонија на втори март во МКЦ!

 

Threads* е вториот стриминг на Threads, радио станица со свои студија лоцирани во Лондон и Берлин која поддржува и охрабрува разновиден избор на музика и претставува платформа со широк спектар на социјална, политичка и забавна содржина.

Threads*MKC е прва екскурзија на ова радио надвор од ЕУ. Овој мултидисциплинарен настан има за цел да ги прикаже талентите на Македонија преку музички настапи, рап, визуелни уметности, современ танц, моден дизајн, дискусии и друго. Сето ова е бесплатно!

Потрудете се да ни се придружите или вклучете се онлајн на првиот дневен и ноќен стриминг од бифето на МКЦ со почеток од 12:00 часот на пладне до 03:00 часот по полноќ на 02.03.2019 година. – https://threadsradio.com

https://threadsradio.com/threadsmkc-pop-up-day-night

 

Facebook event
RA event


Back to home.